Välj kategori

Fillers

Fillers med hyaluronsyra kan definera ansiktskonturerna, fördela volymerna i ansiktet och behandla rynkor. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen och medverkar till att ge huden fukt och volym. En tredjedel av kroppens egna hyaluronsyra bryts naturligt ned och ersätts varje dag och den naturligt förekommande hyaluronsyran minskar kraftigt med åldern.

Estimerad tid: 30min

Ingår: Professionell personal & rådgivning

Behandlingsområden:  Läppar, Näsa, Haka, Kindben

Pris från: 1990 kr :-

Före behandling

Vid ankomst till kliniken får du fylla i en hälsodeklaration för att säkerställa att du är lämpad för en injektion med Fillers. Vår läkare behöver säkerställa att du inte har en infektion vid behandlingsområdet och att du inte äter en viss typ av antibiotika. Du och läkaren börjar med en konsultation där du får berätta om vad du vill uppnå för resultat med behandlingen och vilka rynkor som skall behandlar.

Efter behandling

Efter din behandling med fillers så kan du normalt återgå till arbetet eller träffa vänner. Det varken syns eller känns att du har gjort en behandling. Du kan bli lite röd den första timmen eller uppsvälld precis vid nålsticksområdet men detta går över.

Group 3325.png

Användningsområden