En skarpare käklinje eller förstärkta kindben ger hela ansiktet ett lyft och en vackrare form. Filler kan även återskapa volym i kinder eller haka.

Estimerad tid: 45 min

Ingår: Professionell personal & rådgivning

Behandlingsområden:  Läppar, Näsa, Haka, Kindben

Pris från: 1990 kr 

Forma käklinje, kindben och haka med filler

Ansiktskonturering med fillers

Att förstärka, förbättra eller förändra ansiktets konturer är ett exempel på hur en del av det som förr bara kunde åstadkommas med kirurgiska ingrepp nu till stor del kan göras med hjälp av filler. Filler innehåller hyaluronsyra; ett ämne som finns naturligt i kroppen. Framstegen inom detta område har gått snabbt på senare år och vi är experter på de nya tekniker har utvecklats.

Framhäva ansiktsdragen med fillers

Våra utbildade och certifierade injektionsbehandlare är specialiserade på att åstadkomma ett naturligt vackert helhetsintryck, där små filler-injektioner i ansiktet kan ge allt från små “osynliga” förbättringar till större och mer tydliga förändringar. En tydligare käklinje, en mer markerad haka, eller lite skarpare kindben gör stor skillnad och kan förändra utseendet utan att det är tydligt för någon vad som gjorts.

Hur får man en skarpare käklinje med filler?

I den här typen av behandling, där det handlar om att “skulptera” fram drag och konturer, är det extremt viktigt att en erfaren och certifierad injektionssköterska eller läkare bedömer hela ansiktet under en konsultation, för att proportionerna ska bli exakt rätt. På Akademiklinken har vi den typ av utbildning och specialisterfarenhet som krävs och du kan känna dig helt trygg.

Det handlar om små men viktiga skillnader som bara kan räknas i millimeter, eller ännu mindre, för att återställa drag som kanske försvunnit med åren, eller som kan bidra till ett vackrare och mer estetiska proportioner.

Före behandling

Vid ankomst till kliniken får du fylla i en hälsodeklaration för att säkerställa att du är lämpad för en injektion med Fillers. Vår läkare behöver säkerställa att du inte har en infektion vid behandlingsområdet och att du inte äter en viss typ av antibiotika. Du och läkaren börjar med en konsultation där du får berätta om vad du vill uppnå för resultat med behandlingen och vilka rynkor som skall behandlar.

Efter behandling

Efter din behandling med fillers så kan du normalt återgå till arbetet eller träffa vänner. Det varken syns eller känns att du har gjort en behandling. Du kan bli lite röd den första timmen eller uppsvälld precis vid nålsticksområdet men detta går över.