Behandlingar 

Who We Are

Fettreducering

Founder & CEO

Dermaheal LL är en kraftfull metod för injicerbar lipolys, berikad med biomimetisk peptid, fosfatidylkolin, L-karnitin, som löser upp överskottsfett på riktade områden. Dermaheal LL erbjuder ett icke-kirurgiskt och smärtfritt alternativ till dyr plastikkirurgi och fettsugning.

  Botox

  Tech Lead

  Botox består av en aktiv substans vid namn botulinumtoxin typ A och är ett muskelavslappnande medel. Botox är ett litet protein som vi injicerar ner i den muskelgrupp som man vill “paralysera” under en viss period. Resultatet blir ett avslappnat och fräscht utseende, med andra ord världens mest effektiva behandling mot rynkor och fina linjer. Men behandlingen kan göra mycket mer än så, vi kan med hjälp av botox behandla grova porer, diffus rodnad, migrän, tandgnissling och spända käkmuskler. Med hjälp av denna underbara behandling kan vi ex. lyfta mungipor och ögonbryn, "öppna upp trötta ögon" och ge din hud en fantastisk glow!

   Botox Injektioner
   Injektionskosmetologi

   Fillers

   Office Manager

   Produkten som ger volym. Fillers används vanligtvis för att fylla kinder, läppar och linjer mellan näsa och mun. Med Fillers kan du modulera ansiktet och framhäva konturer, man kan även skapa konturer som man inte har, vilket man inte kan göra med botox. En fillerbehandling är en volym- och fuktighetsgivande injektionsbehandling baserad på hyaluronsyra, som finns naturligt i människans kropp.

    Pernament Makup

    Product Manager

    Har du kanske tunna bryn som alltid har varit så eller har blivit så med tiden, har du ett bryn som inte är riktigt lika fint som det andra, är du allergisk mot vanlig makeup, tycker du det är jobbigt att fylla i dina bryn varje morgon eller finns det andra orsaker som gör att vi skulle kunna underlätta din vardag. Permanent makeup är en förstärkning eller en förbättring av dina bryn. Vi erbjuder dig ett naturligt och elegant resultat, genom att markera och framhäva dina konturer och drag. Vid vanlig traditionell tatuering använder vi oss av en maskin som försiktigt slår ner pigment i huden. Vid bryn är detta en bra metod om man vill ha sotiga bryn/skuggbryn som ger ett naturligt resultat.

     Ögonbrynbehandling